Bots schrijven artikelen tweakers ?

Ik heb al paar keer geschreven over de ‘kwaliteit’ en echte kennis van retro bij tweakers. Feiten krijgen ze maar niet juist. Jammer. Ik heb het nu over https://tweakers.net/geek/204890/ontwikkelaar-maakt-videocapturecard-voor-game-boy.html er staat duidelijk in het originele artikel dat er emulatie word gebruikt terwijl in de derde zin word beweert dat er geen emulatie is ingezet. Stop aub met deze freelance of vrijwilligers die niet weten waarover ze schrijven. Het begint op nepnieuws te lijken. Er bestaan al jaren GB capture oplossingen zonder latency issues zelfs. Echt beschamend het nivo. Misschien een beetje door een inzending van een tweaker en een freelancer die erover gaat schrijven. Jammer. Tweakers nivo gaat echt omlaag. Hoe serieus moet je schrijvers en/of tech journalisten nemen als de feiten gewoon niet kloppen.